Jäsenille

HYVÄT SUKULAISET/ JÄSENET

PIDÄTHÄN E-MAILOSOITTEESI AJANTASALLA. MUUTAMA ANTAMANNE OSOITE EI OTA POSTIA VASTAAN.

Tällä kotisivuun liittyvällä jäsenhuoneella, voidaan pitää yhteyttä kaikkien sähköpostin omaavien jäsenten keskeisenä keskustelufoorumina. Huomaathan, että Sukuseurallamme on myös FB-sivu. En avaa heti kaikkien FB-käyttömahdollisuutta, koska kaikki eivät edes Facebookiin halua. Siispä, jos haluat jutella tai somettaa Sukuseuralaisten kanssa, kerro siitä Raijalle.

Tulen antamaan jokaiselle yksityiskohtaisen osoitteen, jolla pääsee jäsenhuoneeseen.

Sinne et pääse jos olet antanut vanhan tai virheellisen osoitteen. Suvun ulkopuoliset sekä ei jäsenet eivät näe näitä meille toimitettuja viestejä.

Myös avoin keskustelufoorumi on mahdollista lähitulevaisuudessa. Mikäli hallussanne on mukavia kuvia tai muuta aineistoa, jota skannaamalla tai kuvaamalla voi toimittaa kotisivuille lähettäkää Raijalle. Emme voi luvata kaikkia kuvia tms. sivuillemme, mutta mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman monia. Kuvat voin skannata ja palauttaa mikäli Sinulle hankalaa.

Tehdään yhdessä kotisivuista myös keskustelufoorumi sukulaistemme kesken.

KOTISIVUT OVAT PALJON ENEMMÄN KUIN VAIN KOTISIVUT

Keskustelun laadun ja määrän määräätte te,  rakkaat sukulaiset.