Sukuseuran jäsenkokous pidettiin 20.5.2017 Lahden Sibelius-talolla

Sibeliustalon oma  opas esitteli kokouksen aluksi meille taloa ja sen sointuvaa konerttisalia. Sibelius-taloyllätykseksemme löytyy niin monesta kaupungista,  Lahdestakin.Hyvällä paikalla ja

komea ympäristö.

Kokouksessa sujui aiempin kokousten tapaan siis leppoisasti ja karjalaisella rempseällä juttelulla. Hallitukseen saatiin yksi kolmekymppinen ja kokouksessa normaalisti käyvien määrä lähes kaksinkertaistui,  hallituksen iloksi. Toivomme vielä joukkoomme ainakin yhden hovimäkeläisen lisää. Rautulainen Lea palasi hallitukseen. Nyt jäseniä on kuusi uusien ääntöjen mukaiseti. Hallituksen yhteystiedot    löytyvät  myöhemmässä osiossa.

Kaikki kokouksen  jäsenet olivat hyvin tyytyväisiä sekä paikan  että lounaan suhteen. Palvelu toimi ja oli huippua.

Kun vielä tunnelma saatiin korkealle,   tutustumalla uusiin henkilöihin sekä heidän kertomuksiinsa, totesimme lähes jokainen, että kokous oli erittäin onnistunut.  Paljon muutakin ohjelmaa oli suunnniteltu, mutta ylenpalttinen tarjoilu sekä iloinen karjalainen sorina täytti koko

muun ohjelman, Lisäksi sovittiin entistä isommalla porukalla menosta Karjalan kesäjuhlille Jyväskylään. Erityiskiitos Matille, joka muutaman kerran on etsinyt meitä kesäjuhlilla.Nyt löytyi paikka ja tavataan Kesäjuhlilla.

Loppukesästä tai alkusyksystä sovittiin pidettäväksi jäsenten tapaaminen täysin vapaan seurustelun merkeissä. Joku pieni matkakin on mahdollinen .(päiväristeily tms.)

Jos kiinnostaa jokin päivän pituinen pikkuristeily tms, tule mukaan ja ota yhteyttä ajoissa.  Tapaamispaikka ilmoitetaan myöhemmin kotisivuillamme

Olipa mieluisa tapaaminen Lahdessa.

Kiitos jokaiselle mukana olleelle.

Raija